Cees Oud

Cees Oud

Accordeonist en entertainer uit Schoorl, heeft zijn muzikale sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland.  Zijn Virtuoze spel heeft sinds jaar en dag dankbaar gehoor gevonden in winkelcentra en op bruiloften en partijen.

Cees is al vele jaren een vaste muzikant tijden de zomerconcerten in de Oude Ursulakerk.

Door de mooie akoestiek, van de  komt het geluid van de accordeon volop tot zijn recht.

Met een glimlach op zijn gelaat brengt hij onder andere een ode aan Wim Sonneveld , waarbij hij op zijn eigen manier  het repertoire invult van deze legendarische cabaretier .

Cees oud speelt altijd en overal met veel plezier en zijn optredens zijn doorspekt met zijn eigentijdse en droge humor.

Cees Oud Accordeonist en entertainer uit Schoorl, heeft zijn muzikale sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland.  Zijn Virtuoze spel heeft sinds jaar en dag dankbaar gehoor gevonden in winkelcentra en op bruiloften en partijen. Cees is al vele jaren een vaste muzikant tijden de zomerconcerten in de Oude Ursulakerk. Door de mooie akoestiek, van de  komt het geluid van de accordeon volop tot zijn recht. Met een glimlach op zijn gelaat brengt hij onder andere een ode aan Wim Sonneveld , waarbij hij op zijn eigen manier  het repertoire invult van deze legendarische cabaretier . Cees oud speelt altijd en overal met veel plezier en zijn optredens zijn doorspekt met zijn eigentijdse en droge humor.