Kerstconcert Sparkling Vocals

Persbericht

“Sparkling Vocals” geeft sfeervol Kerstconcert in Oude Ursulakerk in Warmenhuizen

Het bekende koor “Sparkling Vocals“, onder leiding van dirigent Karel Kok uit Schagerbrug, geeft op maandag 23 december een inspirerend sfeerconcert in de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen, Dorpsstraat 93, aanvang 20.15 uur. Het koor zet hiermee de jarenlange traditie voort om op 23 december in de Oude Ursulakerk een kerstconcert te geven.

“Sparkling Vocals” brengt een aantrekkelijk, sprankelend en vernieuwend programma met unieke en sfeervolle kerstmuziek. Geen traditionele kerstmuziek maar een afwisselend programma met muziek die bij mensen binnenkomt. De dirigent werkt bij het koor aan de vocale vaardigheden van de leden en realiseert daarmee een prima koorbalans. De muziek is dan weer intiem en dan weer uitbundig, van fluisterzacht tot majestueus en krachtig. Het koor heeft een uitstekende reputatie en wordt op piano begeleid door Ronald van der Veen, Leonie Hennekens speelt de fluitpartijen en Tonnie Spruijt verzorgt bij enkele stukken de percussie. “Sparkling Vocals” wil het publiek graag bij dit concert begroeten en zo vlak voor Kerst verwarmen met feestelijke en sfeervolle muziek!!

 

Toegang en kaarten.

De deuren gaan een half uur voor aanvang open voor publiek. Kaarten kunnen gekocht worden bij de entree, de toegangsprijs voor een concert bedraagt € 13,00, voor jongeren tot 16 jaar

€ 7,00. Tevens kan telefonisch gereserveerd worden via 06-516 615 64 of per e-mail: karelkok@xs4all.nl