“Sparkling Vocals”

 Het bekende koor “Sparkling Vocals“ onder leiding van dirigent Karel Kok geeft op zondag 23 december een inspirerend Kerstconcert in de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen, Dorpsstraat 93. Daarmee wordt de inmiddels 18 jaar oude traditie van succesvolle Kerstconcerten ook dit jaar voortgezet in deze mooie kerk. De aanvang van het concert is 20.15 uur.

  “Sparkling Vocals” brengt een aantrekkelijk, sprankelend en vernieuwend programma met unieke en sfeervolle kerstmuziek. De mooie melodieën zijn echte dragers van de tekst en vormen een prachtig voorbeeld van symbiose tussen tekst en muziek welke in harmonieuze klanken wordt weergeven.

Geen traditionele kerstmuziek maar een afwisselend programma waarmee het koor de toehoorders innerlijke warmte wil geven. De dirigent hecht veel waarde aan de vocale vaardigheden van de leden waardoor er een prima koorbalans is gerealiseerd. Schoonheid en harmonie nemen voor dirigent Kok een prominente plaats in bij de uitvoeringen van het koor. De muziek is dan weer intiem en dan weer uitbundig, van fluisterzacht tot majestueus en krachtig. Het koor wordt op piano begeleid door Ronald van der Veen, Djoeke Wisman speelt de fluitpartijen en Tonnie Spruijt verzorgt bij enkele stukken de percussie. “Sparkling Vocals” wil u graag bij dit concert begroeten en u zo vlak voor Kerst verwarmen met feestelijke en sfeervolle muziek!!

 Toegang en kaarten.

De deuren gaan een half uur voor aanvang open voor publiek. Kaarten voor dit concert kunnen gekocht worden bij de entree, de toegangsprijs bedraagt € 12,00, kinderen tot 16 jaar € 6,00. Tevens kunnen kaarten telefonisch gereserveerd worden via 06-516 615 64 of per e-mail: karelkok@xs4all.nl